Results 1 to 5 of 5

Thread: S14 vibration from rear. Auto,

  1. #1
    Guest
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    2
    Rides
    0

    S14 vibration from rear. Auto,

    Hi. Hoping for help! Have a vibration/judder type feeling from car, seems like the rear, starts about 40mph and goes away after 60mph, over and under that it's not there.
    I had on a ramp, ran it up with wheels off, disconnected driveshafts from diff, and still there. On ramp prop runs straight as a die, thinking it could be diff? I changed the oil, still there! No other fault, just like a vibration and it causes a vibrational thudding type noise if you know what I mean? Anybody come across the same?. Cheers

  2. #2
    Guest
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    walsall/tamworth
    Posts
    6,542
    Rides
    0
    swap the wheels front to back.

  3. #3
    Guest
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    2
    Rides
    0
    As I said, I ran it up with both wheels off and the drive shafts disconnected so it cannot be t
    he wheels...

  4. #4
    Guest
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    walsall/tamworth
    Posts
    6,542
    Rides
    0
    what are the subframe bushes like?

  5. #5
    Guest hooky's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    melksham
    Posts
    915
    Rides
    0
    Do you have the under-engine tray still installed, and is it secure, maybe its flapping around?

    *Edit, ignore me, ive just seen it does it whilst on a ramp *

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •