Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910
Results 181 to 190 of 190

Thread: Luke's S14a Full Restoration - S14 OOH

  1. #181
    Guest
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Lincolnshire
    Posts
    161
    Rides
    0
    Quote Originally Posted by Chriscooke View Post
    Good choice on the engine
    It's annoying the amount they've shot up in price since I first started this, should have pulled the trigger sooner, but hindsight.

    The wait is killing me now haha! Should be with me in March at the latest.

    --

    Also - If anyone has a decent rear brake setup (R33 etc) for sale drop me a PM please!

  2. #182
    Guest
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Norwich
    Posts
    597
    Rides
    0
    Nice update! ��

    Question: Are those new rear hubs? Not the bearing but the part with the studs? If so where did you source them please?

  3. #183
    Now with 400bhp....
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    South west
    Posts
    36,007
    Rides
    1
    Quote Originally Posted by LukeShepp View Post
    It's annoying the amount they've shot up in price since I first started this, should have pulled the trigger sooner, but hindsight.

    The wait is killing me now haha! Should be with me in March at the latest.

    --

    Also - If anyone has a decent rear brake setup (R33 etc) for sale drop me a PM please!

    Anything skyline related has shot up in price now they’re getting the cars in the states it seems. For the cost I’d of likely gone with a v8 and boosted it, not exactly Jdm though
    South west Events and local meet info. See here


    My car on THRLL: http://thrll.com/car/1998-nissan-200sx-12410
    Chris Cooke Photograpy: https://www.facebook.com/ChrisCookePhotography
    1998 Nissan 200sx s14a , 2000 std 5 speed with nismo supercoppermix clutch bn6 Sapphire Blue

  4. #184
    Guest
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Lincolnshire
    Posts
    161
    Rides
    0
    Quote Originally Posted by The Simps View Post
    Nice update! ��

    Question: Are those new rear hubs? Not the bearing but the part with the studs? If so where did you source them please?
    They are yeah - got them from JDM Garage, they're both part of the same assembly - the part with the studs and the bearing together (even though the picture shows just the flange part)

    https://www.jdmgarageuk.com/hardrace...l-bearing.html

    Sent from my SM-G960F using Tapatalk

  5. #185
    Guest
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Norwich
    Posts
    597
    Rides
    0
    Quote Originally Posted by LukeShepp View Post
    They are yeah - got them from JDM Garage, they're both part of the same assembly - the part with the studs and the bearing together (even though the picture shows just the flange part)

    https://www.jdmgarageuk.com/hardrace...l-bearing.html

    Sent from my SM-G960F using Tapatalk
    Ah nice, thank you!

    So ignore the JDM garage listing pic, they come as the hub pre-pressed into a new bearing?

  6. #186
    Guest
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Lincolnshire
    Posts
    161
    Rides
    0
    Quote Originally Posted by The Simps View Post
    Ah nice, thank you!

    So ignore the JDM garage listing pic, they come as the hub pre-pressed into a new bearing?
    Yeah exactly that I queried it before ordering mine, they checked the part code with Hardrace and it matched up with the hub+bearing together, and that's what I received.

    Could always confirm with them again though - they said the picture would be getting updated but doesn't look like it has

  7. #187
    Guest
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Norwich
    Posts
    597
    Rides
    0
    Quote Originally Posted by LukeShepp View Post
    Yeah exactly that I queried it before ordering mine, they checked the part code with Hardrace and it matched up with the hub+bearing together, and that's what I received.

    Could always confirm with them again though - they said the picture would be getting updated but doesn't look like it has

    You are a gent, thank you!

  8. #188
    Guest kush1s's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    ormskirk
    Posts
    74
    Rides
    0
    i just cant believe you've gone through all the effort of having the welding done so nicely just to throw on some fiberglass quarters.

  9. #189
    Guest
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Lincolnshire
    Posts
    161
    Rides
    0
    So!

    With Covid throwing a spanner in getting things done down at the unit for now, I best update where we are currently.

    I wasn't happy with the finish on the stub axles, without a blast cabinet there was only so much prep I could do with a dremel and it wasn't the best. So I took them to be blasted and powder coated, and it's come out much better.





    For fuelling, I've got a 450lph pump and PTFE braided hose:







    Found a BMW battery cable on ebay, so I grabbed that to see what the length would be like. It runs from the boot to dash, it might be an inch or two short but won't know until I get a battery positioned and the fuse box mounted in it's final position.



    And then tidying up the wiring on the parcel shelf removing the 20 year old crusty tape and replacing with the Tesa loom tape






  10. #190
    Guest nismo's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    East Anglia
    Posts
    1,134
    Rides
    0
    Nice work, you may want to remove the coating on the mating surface off the drive shafts.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •