Results 1 to 5 of 5

Thread: Have to long in twice to actually log in...

  1. #1
    Guest ollierockk's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Bognor Regis
    Posts
    45
    Rides
    0

    Have to long in twice to actually log in...

    Hi Guys, been on here since 2012, never really posted just whored over other people motors, I've finally pulled my finger out with my 13 and started a thread etc...

    I also thought I'd pay up as a Member too but since doing so I get this link appear Invalid Redirect URL (http://www.sxoc.com/vbb/index.php?) everytime I go to log in, I log in again and it's fine. Is anyone else getting this or just me?

    Ollie.

  2. #2
    Bod for SXOC Memberships Jon's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    Dewsbury
    Posts
    24,108
    Rides
    0
    Hi Ollie. You should have had your pack in the post by now.
    Try sxoc.com without the www. Something changed a few weeks ago, though I don't understand why it would be linked to membership.

  3. #3
    Guest
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    walsall/tamworth
    Posts
    6,465
    Rides
    0
    Ive been getting the invalid redirect message for a few weeks.

    when on the 'invalid page' just click on the 'forum' button at the top and it will take you to the forum without having to log in again.

  4. #4
    Guest ollierockk's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Bognor Regis
    Posts
    45
    Rides
    0
    Quote Originally Posted by Jon View Post
    Hi Ollie. You should have had your pack in the post by now.
    Try sxoc.com without the www. Something changed a few weeks ago, though I don't understand why it would be linked to membership.
    Hi Jon,

    I have received the pack thank you Its not an issue I font mind popping the details in twice just thought I'd mention it if there an underlying problem.

  5. #5
    Guest ollierockk's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Bognor Regis
    Posts
    45
    Rides
    0
    Quote Originally Posted by green_rs13 View Post
    Ive been getting the invalid redirect message for a few weeks.

    when on the 'invalid page' just click on the 'forum' button at the top and it will take you to the forum without having to log in again.
    Ah I'll try that next time or if it happens again. Thanks bud.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •