Results 1 to 3 of 3

Thread: Not receiving PMs or subscribed threads

  1. #1
    Guest s13lukas's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Enfield
    Posts
    184
    Rides
    0

    Not receiving PMs or subscribed threads

    I know a few people have this problems I've been in contact with other members about buying some parts I need, I get a notification saying I've got a message but when I open taptalk my inbox screen says try again later or refresh been like it for a few days now nothing I can do and screen then goes blank also subscribed threads is the same


    Sent from my iPad using Tapatalk

  2. #2
    Guest mospin's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    st.albans
    Posts
    4,219
    Rides
    0
    I believe this is a tapatalk problem. I had the same issue a while ago . I had to uninstall the app then re-install which updated the app now it all works fine.

    if you still have the problem on sxoc using a laptop/pc then contact jon.

    I do know they are looking into some forum problems. but give the above a try first.

    Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

  3. #3
    NE and Merch Rep type Vigilant teSte's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The Durham Coast
    Posts
    10,046
    Rides
    1
    As above. The latest version of Tapatalk seems a little flakey on the notifications

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •