Results 1 to 8 of 8

Thread: Not receiving emails of pms and subscribed threads!!

  1. #1
    Guest gaswizards's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    northern ireland
    Posts
    895
    Rides
    0

    Not receiving emails of pms and subscribed threads!!

    As a above! Checked my settings and should receive emails instantly! Can anyone help?

  2. #2
    Guest gaswizards's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    northern ireland
    Posts
    895
    Rides
    0
    Anyone?

  3. #3
    Bod for SXOC Memberships Jon's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    Dewsbury
    Posts
    24,109
    Rides
    0
    Rather embarrassed reply here.
    You are Microsoft email , and most Microsoft and GMail and some others, are rejecting emails from SXOC, including your notiifcation emails.
    This has been the case for some weeks now already , so I can't say when it will be fixed.
    We're working on it.

  4. #4
    Guest gaswizards's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    northern ireland
    Posts
    895
    Rides
    0
    Ah no worries! I thought it was me doing something wrong! Thanks

  5. #5
    Guest gaswizards's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    northern ireland
    Posts
    895
    Rides
    0
    Ok can't leave feedback either! Each time I try it redirects me to another page!

  6. #6
    aka Droolingorc Ghazoobe's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    S.E. London/Kent
    Posts
    14,083
    Rides
    0
    I've not been receiving any for a few months now.
    My email is from BT (Btinternet/Yahoo Mail/BT Mail) email address ends with @btinternet.com
    bovvered?

  7. #7
    Guest
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Carms.
    Posts
    1,010
    Rides
    0
    Quote Originally Posted by Ghazoobe View Post
    I've not been receiving any for a few months now.
    My email is from BT (Btinternet/Yahoo Mail/BT Mail) email address ends with @btinternet.com
    Same as above.

  8. #8
    Guest gaswizards's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    northern ireland
    Posts
    895
    Rides
    0
    Great job fellas! Mine seems to be working again!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •