Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 21 to 40 of 53

Thread: Forum problems since renewing membership

  1. #21
    Guest mospin's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    st.albans
    Posts
    4,222
    Rides
    0
    id also like to mention a problem while on the subject i cant edit my posts when i click edit it will go to the edit page but its a blank white box without my original script also does this on advance edit??? so im unable to edit my posts for about 3days now.

    any ideas thanks

  2. #22
    Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Chelmsford,Essex
    Posts
    24,136
    Rides
    0
    Quote Originally Posted by mospin View Post
    id also like to mention a problem while on the subject i cant edit my posts when i click edit it will go to the edit page but its a blank white box without my original script also does this on advance edit??? so im unable to edit my posts for about 3days now.

    any ideas thanks
    This is the problem I was having. Are you using Chrome ?

  3. #23
    Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Chelmsford,Essex
    Posts
    24,136
    Rides
    0
    Quote Originally Posted by Vigilant teSte View Post
    Aye. Use browse to get the sub-forum you need then the pen at the top right starts a new thread.

    Access SXOC on the go and get instant notifications for free! http://tapatalk.com
    I have no pen. I have a T in an orange speech bubble, the name of the forum (Technical - S13), a magnifying glass and a refresh roundabout. No pen

    Sussed it. I was logged in but not logged in (go figure). I could post replies as me but didn't get the new topic pen because I hadn't explicitly logged in

  4. #24
    Guest mospin's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    st.albans
    Posts
    4,222
    Rides
    0
    No I use firefox and ive try'ed on chrome as well on a laptop and two pc's still the same
    Last edited by mospin; 26-02-2014 at 14:39.

  5. #25
    NE and Merch Rep type Vigilant teSte's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The Durham Coast
    Posts
    10,052
    Rides
    1
    Can everyone confirm it is okay now?

  6. #26
    Guest mospin's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    st.albans
    Posts
    4,222
    Rides
    0
    I'm still unable to edit my posts ?

  7. #27
    Guest
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Newcastle
    Posts
    12
    Rides
    0
    Just tried and had no problems editing

  8. #28
    Guest Philz0r's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    South Tyneside
    Posts
    730
    Rides
    0
    Works for me,

  9. #29
    NE and Merch Rep type Vigilant teSte's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The Durham Coast
    Posts
    10,052
    Rides
    1
    Quote Originally Posted by mospin View Post
    I'm still unable to edit my posts ?
    You cleared your browser cache mate?

    Access SXOC on the go and get instant notifications for free! http://tapatalk.com

  10. #30
    Guest mospin's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    st.albans
    Posts
    4,222
    Rides
    0
    yes try'ed clearing cache , antivirus scans , disc clean up etc still no joy.

  11. #31
    NE and Merch Rep type Vigilant teSte's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The Durham Coast
    Posts
    10,052
    Rides
    1
    Hmm. What about posts from 2 wks ago+. Or this post? ^

    Access SXOC on the go and get instant notifications for free! http://tapatalk.com

  12. #32
    Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Chelmsford,Essex
    Posts
    24,136
    Rides
    0
    Editing the sig. now works for me (but I have manually edited it so its new) and I can edit newer posts but not older posts (e.g. from April 2013).

    Not sure why

  13. #33
    Guest mospin's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    st.albans
    Posts
    4,222
    Rides
    0
    hmmm i can edit post that ive replied to inc. on my for sale section for example . but any first post i put cant be edited i just get a blank box with nothing to edit. even past 2 weeks old and further some i can edit and some i cant.

  14. #34
    Member sx rider's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    West Sussex
    Posts
    2,511
    Rides
    0
    I have the same issue as Mospin, can't edit a for sale post from the 6/2/14 to update prices etc. Just has a blank white box. I can edit something i posted yesterday though. There is a hole in the Matrix

  15. #35
    Member sx rider's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    West Sussex
    Posts
    2,511
    Rides
    0
    Bump, this issue has started again today. Cant edit a post just comes up with a blank screen.

  16. #36
    NE and Merch Rep type Vigilant teSte's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The Durham Coast
    Posts
    10,052
    Rides
    1
    How about now?

    Access SXOC on the go and get instant notifications for free! http://tapatalk.com

  17. #37
    Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Chelmsford,Essex
    Posts
    24,136
    Rides
    0
    Seems to be fixed for me now. I can edit posts as old as 10 months ago.

  18. #38
    Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Chelmsford,Essex
    Posts
    24,136
    Rides
    0
    ...aaaannnddd, its fecked again

    Two problems.

    I can't edit this brand new post now http://www.sxoc.com/vbb/showthread.p...=1#post6550462 (post 30)

    ... and going from quick reply to advanced gives me the correct preview but a blank editing box with no mark-up in it.
    Last edited by Jonny Wilkinson; 12-03-2014 at 08:08.

  19. #39
    Member sx rider's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    West Sussex
    Posts
    2,511
    Rides
    0
    Quote Originally Posted by Vigilant teSte View Post
    How about now?
    Nope still the same issue for me too

  20. #40
    NE and Merch Rep type Vigilant teSte's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The Durham Coast
    Posts
    10,052
    Rides
    1
    Try again please chaps


    Edit:
    Works for me now

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •