Search:

Type: Posts; User: h0ivik

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Been quite busy the last week, so wasn't able to...

    Been quite busy the last week, so wasn't able to test until today..

    Does not light up when test lamp is connected to the terminals on plug going to the AAC.
    Lights up when connected to earth on...
  2. Will try this on Monday, thanks!

    Will try this on Monday, thanks!
  3. Nope, did all the diagnostic tests in the FSM and...

    Nope, did all the diagnostic tests in the FSM and it looks like everything is good! I have another AAC unit, but it's dead.. I'm just thinking that the problem might be the ECU since everything else...
  4. Sorry for the late answer, been pretty busy the...

    Sorry for the late answer, been pretty busy the last couple of days!

    Nope, no reducer in that pipe atm.

    Looks like you're right, there is a reducer in the pipe coming from the intake, close to...
  5. I'll have to get that fixed then! Thanks :)

    I'll have to get that fixed then! Thanks :)
  6. Wires to AAC has continuity with ign on. Went...

    Wires to AAC has continuity with ign on.

    Went through the diagnostic procedure (EF&EC 107) again, looks good there as well.

    Terminal A on AAC wires and ground, with ign on = battery voltage.
    ...
  7. Will check that tomorrow, Jonny! Not able to work...

    Will check that tomorrow, Jonny! Not able to work on the car today.

    Will also go through the diagnostic procedure in the fsm again, in case I did something wrong the first time.

    Sent from my...
  8. Alrighty, got everything back together today,...

    Alrighty, got everything back together today, with a new seal on the TPS side of the throttle body.

    Adjusted TPS, and took it for a drive. No pops/bangs when I start to accelerate after letting...
  9. I see, any specific reasons why? I'll probably...

    I see, any specific reasons why? I'll probably end up using the vac hose that the bov currently uses, for the gauge/ebc, once I remove the bov.
  10. No worries! Will definitely take a look at...

    No worries!

    Will definitely take a look at that thread :thumbs:
  11. I removed the hot-start solenoid about a year...

    I removed the hot-start solenoid about a year ago. FPR vac hoses is going directly to the rear of the intake manifold.

    However, I have tee'd in on the FPR vac hose going to the top of the...
  12. If you're thinking about the AAC / FICD plugs, I...

    If you're thinking about the AAC / FICD plugs, I had to replace those when I bought the car, the ones that were there were completely destroyed..

    Yep I'm aware of that:D Will try running it...
  13. Nah, I don't think it is the cause of my...

    Nah, I don't think it is the cause of my problems, but a leak is a leak! :)

    Here you go:
    <a data-flickr-embed="true"...
  14. Small update, I removed the rod from the throttle...

    Small update, I removed the rod from the throttle body yesterday, looks like there is a small tear in the seal located on the TPS side of the rod.
    ...
  15. Since I've already taken the throttle body off, I...

    Since I've already taken the throttle body off, I might as well just remove the rod, unless you recommend otherwise? Hopefully I can get it all assembled again.. :wack:

    I've edited my answer to...
  16. I̶t̶'̶s̶ ̶v̶e̶r̶y̶ ̶s̶i̶m̶i̶l̶a̶r̶ ̶t̶o̶...

    I̶t̶'̶s̶ ̶v̶e̶r̶y̶ ̶s̶i̶m̶i̶l̶a̶r̶ ̶t̶o̶ ̶t̶h̶i̶s̶ ̶o̶n̶e̶:̶...
  17. Don't think the breather set up has been changed,...

    Don't think the breather set up has been changed, here's a photo of it: https://flic.kr/p/2fTxESN

    Checked for gunge in the breather hoses, there was a little in the hose going to the PCV valve,...
  18. Did the diagnostic procedure, as explained in the...

    Did the diagnostic procedure, as explained in the fsm. Warmed engine up and checked voltage between pin 106 and ground, got 12V. Dropped to 11,5V when I turned on the heater + headlights.

    When...
  19. Thanks for the info! Looks like I have the...

    Thanks for the info!

    Looks like I have the late type. I could see the small window opening/closing when giving it 12V.

    TPS has continuity when throttle is shut, no continuity when I move the...
  20. Done some more testing today. Took off the AAC...

    Done some more testing today. Took off the AAC unit and gave it a clean, wasn't really dirty but.. Also cleaned the AFM.

    No changes unfortunately. But, I tested the AAC since I had it out, just...
  21. I did clean my AAC before I changed it back...

    I did clean my AAC before I changed it back again, but might rip it off and give it a clean again..

    Did you clean the TPS as well? Don't think I've done that, might give it a try! If that doesn't...
  22. I guess sputtering was the wrong word to use,...

    I guess sputtering was the wrong word to use, it's more pop and bang noises than sputtering. Anyways I just took a quick ride in the car and recorded.

    https://youtu.be/YONRMV-sc0M

    Recorded...
  23. Checked ECU for fault codes last week, no problem...

    Checked ECU for fault codes last week, no problem there.

    Sent from my celly via Tapatalk
  24. I've only checked the CTS, air regulator and AAC...

    I've only checked the CTS, air regulator and AAC so far, will check the rest today.

    Thanks for the link!
  25. Holds boost fine, yes. Might be a leak, I haven't...

    Holds boost fine, yes. Might be a leak, I haven't checked for leaks since last year..

    I do have a wideband, it's around 14/15 when driving normally. So doesn't seem to be overfueling..
Results 1 to 25 of 36
Page 1 of 2 1 2